Julebrev

Det skjer mye i løpet av et år. Av det som har preget kommunitetens liv må vi nevne oppholdet til fader Joseph fra Mellifont-abbediet i Irland. Han var her to måneder i april-mai, og kom tilbake til oss i september for et år. Irlenderen går godt sammen med de tre franske, han finner seg bra til rette i Norge, og vi setter pris på hans nærvær. Vi håper at han kan bli hos oss.

I oktober dro vi tre til Cîteaux for å vurdere situasjonen. Hva skal man gjøre dersom kommuniteten i Cîteaux har vanskeligheter med å ta på seg ansvaret for en grunnleggelse? Det foreligger flere mulige veier som må utredes. Vi hadde også gleden av å gjense bror Cyrille: Han har fått god behandling for sykdommen, og det er endog håp om helbredelse.

Våre planer for et nytt ysteri vil konkretiseres i 2016. Som dere ser på bildet liker til og med pave Frans osten, men det er også på tide å foreta seg noe. Ysteriet skal stå på tomten der det nye klosteret vil ligge, og vi benytter nå samtidig anledningen til å oppføre en enkel avdeling for noen gjester. At noe på denne måten blir bygget på vårt fremtidige sted er et håpets tegn for tiden som kommer.

Pape Francois fromage

Vår venn Bjørn (i grå jakke) er en trofast tilhenger av pave Frans – som han besøker hvert år. Sist i oktober tok han med seg Munkebyost!

For alle dere som er med oss i vennskap, bønn og støtte, ønsker vi

 GOD JUL

&

GODT NYTT ÅR 2016 !

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: