Vi er i gang !

Den 15. september begynte grunnarbeidene på tomten til det fremtidige klosteret. I løpet av noen dager kom de imponerende gravemaskinene ned til nivået betongsålen skal ligge på, og lastebiler hadde fjernet den overflødige jorden. Maskinparken som kjørte frem og tilbake livet opp hverdagen vår – men var ikke sjenerende, for huset vi bor i ligger på god avstand.

Der det nye bygget skal stå, er det nå mulig å se konturene både av det fremtidige ysteriet og de tekniske rommene som skal ligge i første etasje. Leiren i grunnen ble fjernet uten problemer, men i grøftene der vann- og avløpsledningene skal ligge støtte vi på fjell – og det må hjelpes til med dynamitt.


Når det gjelder fremdriften legges det opp til at betongarbeidene skal skje i oktober, særlig når det gjelder sålen, og deretter murene i første etasje. Hvis alt går som forutsatt, vil bygget komme under tak før jul, slik at snekkere, rørleggere og elektrikere kan ta seg av de innvendige arbeidene som da gjenstår. Hele prosjektet burde være ferdig i slutten av mai 2017.

Én kommentar to “Vi er i gang !”

  1. Elisabeth Andersson Says:

    Så underbart! Lycka till! önskar Elisabeth och Per-Olof Andersson, Sörforsa, Sverige

    Date: Tue, 4 Oct 2016 07:49:08 +0000 To: pilgrimstid@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: